I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 23

Ja, hörni. Den här veckan är jag väldigt nöjd med, med tanke på hur mycket mat jag bjöd på under min examensfest. Slutsumman blev 970,75 kronor. Då har jag ändå köpt så många kilon med kycklingben, eko bulgur, enbart svenskt kött och så vidare. Väldigt många grönsaker och allt, som då inte låg på bra pris så mot hur jag brukar handla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons