I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Menyn på examensfesten

 • Tabbouleh
 • Kycklingben
 • Grönsallad
 • Persiskt ris
 • Mhamara paprikaröra 🤘
 • Hummus 🤘
 • Tzatziki 🤘
 • Apelsinyoghurt med chili och mynta 🤘
 • Dolma
 • Potatissallad
 • Örtdressing
 • Kafta

Dom jag har gjort 🤘 efter är jag klara med idag. Förbereder rörorna. Hoppas att jag hinner klart med potatissallad också så den får stå å dra till imorgon. Ska nog göra 2 olika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons