I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag har tagit examen

IMG_20180605_092430_870 IMG_20180605_150630_425

Nu är jag klar med skolan och utbildad fritidsledare, wuhuu! Och jobb har jag i sommar och börjar även en ny tjänst i augusti. Babaaaaaam!

2 reaktioner på ”Jag har tagit examen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *