I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mättinge i Trosa

20180531_134605 20180531_134710 20180531_134800

Sedan igår morse har jag befunnit mig ute i ursköna Mättinge som ligger i Trosa. Här har jag varit tillsammans med min klass och klassen under oss. Det är väldigt fint i Mättinge och vi har haft det bra härute. Det har varit strålande väder verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *