I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Goda nyheter: jag har fått jobb!

IMG_20180528_162354_306

Idag har jag skrivit kontakt på en tillsvidareanställning som jag påbörjar 13 augusti. Jag hade fått otroliga referenser från tidigare chef och min nuvarande arbetsledare, även min nuvarande chef.

Det känns bra. Jag har haft bra intervjuer så jag ät  nöjd.

2 reaktioner på ”Goda nyheter: jag har fått jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons