I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Den när man lagar mat 07:30

20180523_081615

Det är inte ofta jag gör som så att jag lagar mat på morgonkvisten, men idag var det behövligt då det inte fanns tillräckligt med mat färdigt här hemma. Jag har nämligen heldag i skolan och sedan jobbar jag direkt efter till sent idag.

Jag gjorde kycklingvingar med timjan och rosmarin, ris, tzatziki. Som tillbehör blir det gurka och tomat, eventuellt rivna morötter.

Hann precis klart så att jag kunde ta med mig en matlåda till skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons