I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gjort 3 olika maträtter

20180521_171808

Passade på att kirra detta på cirka 40 minuter. Det är tre rätter totalt. Saknas dock kokt pasta och stekta ägg på bilden.

  • Korv stroganoff (med pasta)
  • Gräddig pyttipanna med morot, broccoli, korv och potatis (och stekta ägg)
  • Stekt falukorv med lök tillsammans med potatismos och kokt broccoli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons