I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Handlade efter jobbet

Sådär, nu är jag äntligen hemma efter jobbet. Handlade även på vägen hemåt. Planerar lite för helgen och för kommande vecka så att det finns på söndag så att jag kan laga mat, hehe. I vanlig ordning. Jag har inte handlat så mycket den här veckan, utan det var först idag faktiskt. Sent i veckan för att vara jag. Men jag har haft allt som behövs hemma förutom färskvaror som inhandlats på ICA Supermarket här där vi bor.

Kom inte hem riktigt nyss, utan hämtade även Simo som var iväg med jobbet på middag efter konferens. Vi hade barnvakt här hemma eftersom jag jobbade kväll. Men imorgon är jag ledig från jobb, dock skola på förmiddagen. :-) Sedan fixade jag lite med tvätt och disk så att det är kirrat. Körde igång en maskin med tvätt strax innan jag for iväg på jobb.

Ska fixa lite mer här hemma, måste ta ned saker till källaren nämligen. Sen i helgen så blir det trevlans, det kommer ni att få bilder på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons