I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Lutar åt att ordna med nytt elavtal

d5000-2151

Hej alla fina, hoppas att ni har det bra?! Jag har inte varit ute i stugan än, men det är så att vi har funderat lite kring ekonomin där. Vi hyr ju stugan, som jag nog har berättat om tidigare och i det avtalet så betalar vi både sophämtning och el själva. Eftersom vi sorterar därute (för miljöns skull), så får vi köra iväg dessa till återvinningen några mil bort. Detta brukar vi ta i samband med att vi åker in mot stan för att handla eller annat såsom återvinningen intill ett bad vi brukar besöka. Därför är det onödiga pengar för oss att lägga ut på soporna, eftersom vi ändå åker iväg för att kasta allt annat än matiga sopor. Så det ska vi säga upp bums! Vi har nämligen en sopbil som kommer för att tömma soptunnan en gång per vecka.

Angående elen, så håller jag på att kolla runt gällande andra avtal, då vi inte är nöjda med det vi har nu. Vi har inte varit där på flera månader och trots att alla kontakter och så inte brukas, så får vi höga elräkningar. Därför har jag nu börjat se mig om för att få ned den kostnaden. Känns så onödigt att lägga pengar på det, under tiden vi inte är där. Jag har kikat in Göta Energi, som låter lovande, ni kan läsa mer hos dem under Välj elavtal. Känner att de just nu har bättre avtal mot vad vi redan har. På länken kan man läsa om det jag fastnade för, som är att det är lägre kostnad under vintern, men att det ändå är ett fast pris. De har även samma elpris året om, oavsett hur det rörliga elpriset svänger. ”Med Fast-el är du försäkrad mot prisförändringar under 18 månader framåt.” Ska ringa å höra med dem hur vi kan lägga upp allting å se vad vi kan komma fram till närmare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons