I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hejsan hoppsan!

20180513_220636

Hej alla fina! Kom hem vid efter 22 ikväll. Skjutsade hem en kollega efter jobbet och därefter tankade jag bilen full så att det finns bränsle. Fanns typ bara för dryga 3 mil kvar och det orkar jag inte chansa på imorgon bitti direkt, haha.

Bilden ovan är på min egna tikka masala-kryddning, som jag gjorde än en gång häromdagen när jag lagade mat inför veckan. Den är kanon verkligen så den ska ni testa!

Annars är det mycket nu på både skola och jobben. Det är inte långt kvar och jag går på arbetsintervjuer och söker jobb jag tycker är intressanta.

Har fixat lite här hemma nu efter att jag kom hem, men ska uppdatera mer härinne. Snart ska vi äntligen åka till landet så det kommer jag att berätta om i nästa inlägg vad vi planerar för detta år för att komma ned i pris därute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons