I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 19

budgetkollen

624.54 kronor totalt denna vecka. Helt okej faktiskt. Hade lätt kunnat halvera denna summa tror jag, eftersom det dels bara är handlat på Supermarket och dels är det väldigt mycket gottis köpt. Bara ena kvittot här är på 101,10 kronor, och då enbart gottis på denna. Jag är inte missnöjd över summan så, den är helt okej, men jag är inte alls nöjd med hur mycket gottis som har köpts hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons