I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 16

budgetkollen

Hmm, ingen bra vecka, alldeles för hög summa. 923.57 kronor landade jag på. Är uppriktigt sagt besviken på hur dåligt jag handlar nuförtiden. Jag har blivit dålig på att skriva ned vad jag ska handla och sen styra upp det. Skickar oftast Simo för att handla å han är tyvärr inte lika strikt som mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons