I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Go soup – kall dricksoppa

20180507_155243

Kelda har en nyhet som precis lanserats, nämligen kalla dricksoppor. Jag har smakat två av dem, inte den röda. Tycker att eftersmaken är lite udda å instängd, det är nog för att de är gjorda på puréer. Sen orangea är helt okej, men den gröna gillade jag inte. Men om man gillar spirulina så kommer man att tycka om den.

Fler som har provat? Vad tyckte ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons