I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Planerar matinköp

20180505_123523

Nu har jag planerat en del efter denna lördag då vi ska grilla. Så ska skicka iväg Simo snart så får han handla då jag har kvinnliga besvär ;-).

Senare idag ska vi grilla med min bror och hans dotter, det ska bli trevligt. Även Simos brorson hänger med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *