I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Förevigad kärlek vid Tower Bridge ❤

20180429_122952 20180429_12294420180429_123026

Riktigt klyschigt haha, men en romantisk grej – och jag är inte så värst romantiskt lagd av mig, hahaha. Klarar inte ens av romantiska filmer utan tycker det blir för klyschigt. Grejen nu var att jag fick det här hjärtlåset i ett utskick från Loddo så tänkte nu jävlar ska vi föreviga vår kärlek trots det jobbiga vi har gått igenom. Simo ristade in våra med en stenbit han hittade utanför hotellet. Tanken först var att vi skulle gravera in själva med en maskin vi har hemma (lite snyggare). Tycker det blir lite mer eget på så här sätt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *