I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Wicked the musical – London

1524939681431

Idag var jag och Simo på en musikalteater, nämligen Wicked the musical! Jag har alltid älskat filmerna om Oz å Simo råkade se att det fanns en musikal om detta när han hämtade mig på bussterminalen igår, så nämnde han detta å jag blev ju eld och lågor, så vi bokade biljetter på studs.

Såååååååå himla bra, herregud vilket bra framförande, deras sång och sångröster, kläderna. Jisses. Jag har varit på en hel del sånt här i Sverige (mamma älskade sånt), men det här var verkligen awesome!

Blev så glad att Simo nämnde det här, han vet att jag älskar Oz ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *