I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu är jag i London!

Hej alla och förlåt för sådan dålig uppdatering här i bloggen, men det har sina orsaker då jag har varit på en studieresa.

20180427_100021

Nu befinner jag mig i London, är förvisso fortfarande på bussen som är framme 10:20am. Simo är redan på plats och väntar där på mig. Han kom till London redan igår eftermiddag.

IMG_20180426_232428_344

Jag somnade först 01 inatt och hade klockan ställd på 05, så det blev inte alls många timmars sömn dessvärre. Jag ställde tre olika väckningsalaram som alla hade snooze gånger tre, haha.

IMG_20180427_064231_846

På morgonen vinkade jag av klassen och åt sedan frukost på hotellet. Jag pratade med vakten på hotellet och han tyckte inte att jag skulle gå till bussterminalen jag skulle åka till London ifrån, dels för att det skulle ta längre tid och tyngre med min packning, dels att det var förorten och fortfarande häromkring ”nattetid”. Folk beställde liksom öl på hotellet medan jag åt frukost  (06:00) och så hör man hela tiden ambulanser och polisbilar som susar förbi en dygnet runt. Jag valde till slut att ta en taxi, efter att vakten var på mig en andra gång.

7:00 avgick bussen från terminalen och beräknas vara framme på London Victoria coach station 10:20. Jag passade på att sova lite på bussen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *