I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kvällens meny på sushi samba i London

20180427_160742

Till middag slog  vi på stort och åt fin mat ute. Vi valde tillsammans flerrättersmeny á på omakase, det vill säga kockens val av rätter. Som ni ser är det en hel del rätter så både jag och Simo är rätt mätta.

1524851086092

Herre vad gott det var. Så nöjd. Hit måste vi igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *