I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Billig bussbiljett hit

20180427_110530

Bussresan till London från Birmingham kostade bara 2,50 pund och då var serviceavgiften på 1 pund. Och i Sverige undrar man varför man hellre tar bilen till jobbet?!

Jag kunde ha kommit fram någon timme snabbare mot en dyrare avgift, med tåg – men kände att Simo ändå kunde ta tid på sig att sova och äta frukost på hotellet och så kunde jag likväl vila på bussen som ändå går direkt. Hur skönt som helst och för oss en bra deal i och med att han ändå skulle kolla upp hur han skulle ta sig till bussterminalen, tider med Metro och så vidare. Perfa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *