I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Redo för London

20180426_162843

Har packat iordning allting inför morgondagens resa till London, där jag ska möta upp Simo. Vill inte stressa ikväll utan njuta av min sista kväll här i Birmingham. Har framme sånt som jag kommer att ta på mig samt fixa med imorgon bitti när jag ska upp runt 05-tiden. Även powerbank är fulladdad och packad i min vanliga bag. Och så har jag kollat upp varifrån jag ska åka klockan 07 imorgon bitti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *