I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemmaspa med Joshua

IMG_20180410_194223_823

Jag och Joshuade passade på att bada tidigare ikväll. Han tyckte det var mysigt med ett varmt bad, det är bra för honom, det är harmoniskt och lugnande liksom. Inte bara för att han har diagnoser och detta är en bra rutin för honom, det här är något som är bra för de flesta. För Joshua och hans rutiner så är detta extra bra. Han vill gärna ha en handduk snurrad runt huvudet efter att ha tvättat håret, precis som mig.

Även om jag har dyra produkter (är noga med sånt), så får barnen också ta av mina. Men de allra dyraste lägger jag upp i ett skåp, då det har hänt att barnen har hällt ut väldigt dyra schampon i tron att det är skumbad, haha. I det läget är det ju mitt fel som glömt ställa undan dessa i skåpet.

Obs, inte skryt, men nog fasen är det skönt att ha jacuzzi här hemma. Så skönt att ligga å bubbla i vattnet, med tanke på hur stressigt det är nuförtiden med alla måsten i samhället.

Måste köpa hem lite mer badprodukter, tänkte på badbomber, kulor, skum och liknande. Har ni något bra tips på någon sida med fina produkter till bra pris?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *