I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Försmak på sovrummet…

1523976453212

Än är det inte färdigt och det här sina orsaker, men det har hänt lite grejer i rummet hur som. Måste sätta upp gardinerna någon dag och även fixa med ett nattduksbord. Sätta upp tavlorna behövs också. Detta får tyvärr vänta nu i dagarna. Väntar hem ett överkast dessutom, det blev fel i beställningen, men det ordnade sig med att jag inte gav mig. Förhoppningsvis kommer överkastet den här veckan, det ser så ut på ordern i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *