I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Inredning av sovrummet

Nu i veckan kom vår nya säng, den är jättefin och uppe redan. Dock inte bäddad eller så. Har tvättat upp de nya sängkläderna som jag inhandlade. Upptäckte dessutom att jag hade köpt fel storlek på kuddarna, så måste köpa nya kuddar, så det har jag precis lagt en beställning på. Hoppas få kuddarna i nästa vecka, för just nu får vi sova på soffan, haha. Men ska inreda sovrummet med tavlor och lite allt möjligt, det ska bli så fint så.

Hemma med barn idag, så har inte fått så mycket gjort på den fronten, men det går an snart eller senare under helgen, så att jag får det helt klart. Måste kolla efter någon hylla eller högre nattduksbord som man kan ha. Kanske en lampa till detta också? Eller jag har en lampa redan förstås, Knubbig vit, från IKEA.

Kul med inredning. Jag har aldrig varit personligt intresserad av att inreda, utan mest tagit det som det är och så länge jag kan sitta eller sova så är jag nöjd. Kan ju berätta att jag hade förfärlig smak när jag och Simo flyttade ihop, hahaha. Riktigt 80-talstänk verkligen! Stor hylla i vardagsrummet med porslin och prydnadssaker, hahaha. Ska se om jag hittar bild någon dag. Det blir bättre med åren, kan jag ju garanterat stå för. Mitt bättre sinne för stil, kom nog när vi sålde förra lägenheten och jag såg hur rent och avskalat det blev när vi gjorde oss av med bokhyllan inför visningen. Med vardagsrummet är jag väldigt nöjd. Även sönernas rum, som jag inredde 2012.

20180318_112806

Bilder på sovrummet kommer under helgen, under tiden får ni den här bilden att nöja er med, haha. Tråkigaste sovrummet ever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons