I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon

Tänkte komma med ett vintips inför helgen, ett glas rött med inslag av kärlek från Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon. Det är inte så mustigt, och passar väl till en helstekt nötytterfilé med potatisgratäng och gärna en sallad med inslag av vattenmelon. Detta vin passar även utmärkt till lagrade hårdostar.

Las Moras Love Cabernet Sauvignon är ett medelfylligt vin med intensiva inslag av mörka bär så som mogna körsbär och svarta vinbär. Vinet har en lätt syra som balanseras upp av den härliga frukten. I eftersmaken finner vi även en viss kryddighet tillsammans med vaniljtoner i en trevlig harmoni med de mjuka tanninerna.
Idealisk till grillade kötträtter, i synnerhet till nötkött.

Produktinformation
Ursprung: Argentina, San Juan
Årgång: 2016
Pris: 99 kr
Systembolaget nr. 79608

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons