I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Fresita – något till vårens picknick?

Det här är ett vin med lägre alkoholprocent som passar utmärkt både som aperitif och till choklad och efterrätter – och gör sig utmärkt på dejten, varför inte till en utomhus-picknick nu när våren äntligen verkar ha kommit för att stanna. Vinet har en frisk och fruktig smak och en doft av de sommarsöta bären.

Färska bär smakar mer ju svalare de växer och ju långsammare de mognar. Fresita är gjort på handplockade färska jordgubbar som växer vid foten av Anderna i Patagonien, Chiles södra och svala del. De solmogna bären blandas med mousserande vin från druvorna Muscat, Chardonnay och Sauvignon Blanc. Vinet innehåller inget tillsatt socker och inga kemikalier och har en låg alkoholhalt på 8 procent.

Fresita skall serveras kall, 4–6 grader. Innan den serveras vänd försiktigt flaskan så blandas jordgubbsmoset med det mousserande vinet.

Produktinformation
Fresita
Artikelnr: 7866
Land: Chile
Pris: 79 kr
Alkoholhalt: 8%
Råvaror: Muscat 80-85%, Chardonnay 5%, Sauvignon Blanc 5 %, Alicante Bouschet och Jordgubbspuré

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *