I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sjuklingen fick nya ytterkläder

20180329_152244

Alyssa blev hemringd från förskolan idag så hennes farfar hämtade henne. På vägen hem köpte jag nya ytterplagg i hennes favoritfärg. Det var halva priset på Intersport så gick all in från topp till tå. Så allt är nytt förutom skorna plus att jag även köpte nya handskar till henne, men dessa drog hon av sig tyvärr. Mössan är också ny.

Behöver jag berätta att Alyssa blev jätteglad? ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *