I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

MAT-TÄVLING med Eriks® Sås Västerbottensost® och Smakbox

eriks sås västerbottensost tävlingsbild 1_preview

Vinn en box med nyheten Eriks® Sås Västerbottensost® – Ett unikt samarbete och sås som gör succé i vardagsmiddagen som till festen och helgmiddagarna! Perfekt tillbehör inför den stundande grillsäsongen, midsommar eller till kräftskivan. Västerbottensost-såsen är en unik produkt innehållandes tydliga ostbitar och det perfekta tillbehöret som sås eller dipp till allt från grillad kyckling, lax, och skaldjur till gröna rätter.

Viktig tävlingsinfo innan du tävlar:

Smakbox kör inte ut hemleverans överallt, så det är viktigt att du bor i någon av dessa städer: Storstockholm, Uppsala, Göteborg (Kungälv, Alingsås), Malmö (lomma), Lund och Helsingborg. 

Tävlingen håller på till och med nu på söndag, 1 april. Jag mejlar någon gång under dagen och behöver svaret med vinnarens uppgifter så snart som möjligt.

Boxen med dess innehåll kommer att skickas ut den 26/4 hem till vinnaren mellan klockan 17-22, då är det viktigt att vara hemma. I annat fall ställs boxen utanför dörren. Men tänk på att det också är kylvaror i denna box, därav hemleverans direkt till dörren.

Vad innehåller boxen?
Eriks® Sås Västerbottensost® passar lika bra till veckans alla middagar som till grillsäsongen, midsommar eller till kräftskivan. En härlig sås med gyllengul färg, intensiv doft och len, syrlig framträdande smak av Västerbottensost®. Västerbottensost-såsen är en unik produkt och det perfekta tillbehöret som sås eller dipp till allt från grillad kyckling, lax, och skaldjur till gröna rätter, med tydliga ostbitar.

Vinnaren får prova:
En unik box med 3 st förpackningar av Eriks Sås Västerbottensost® och kompletta ingredienser för att skapa en enkel men vardagslyxig middag! Du får även menykort och andra härliga tillbehör med i boxen.

TÄVLINGSREGEL:

Motivera varför just DU ska vinna den här härliga matboxen med Eriks Sås Västerbottensost® och Smakbox!

12 thoughts on “MAT-TÄVLING med Eriks® Sås Västerbottensost® och Smakbox

 1. Åhh skulle vilja vinna denna till min kära mor som älskar allt med västerbottensost! Känner att hon flrtjänar det så som hon hjälpt mig och min lillgrabb under dessa 3 år i hans liv! 😍❤

 2. Som nybliven student och med småbarn tryter ekonomin. Och med ett stor intresse i att laga mat och då från grunden vill man ju mer än gärna vinna detta för att få möjlighet att laga det där extra lyxiga mellan tentorna och pluggandet.

 3. Åh jag vill vinna detta :) Med min skola, jobb, vår firma och barnen med sina aktiviteter så är det inte alltid lätt att komma på något till middag. Om man skulle få detta så kan man slappna av åtminstone en dag och just Eriks såser är barnens favoriter, även vi vuxna gillar dem så jag håller tummarna hårt för att vi ska vinna det :)

 4. Livet är lite tufft just nu och fantasin tryter. Västerbottenost är en av våra favoriter och lite lättlagad hälsosam mat skulle passa perfekt!

 5. Jag är en riktig Gourmet- Eriks såser är det bästa jag vet! Att få lyxa och laga med denna vinst skulle göra vardagen till fest! Med bra råvaror och härliga tips blir ju middagen bäst!

 6. sliter och gnor
  Torkar barnnäsor från snor
  Barnskötaryrket är väldigt tungt
  Aldrig har jag det lugnt
  Ändå behandlar jag alla våra ungar
  Som om de vore jordens kungar
  Uppmuntran jag tacksamt vill ha
  Vore för mig uppiggande och bra😘👌🏼

 7. Gubbvännen tjänstgjorde som nyprästvigd i Sorsele. Dramatiska är berättelserna om vandringar till samekapellet, påkörd ren som skulle bärgas ur diket, vinterpromenaden med närapå dödlig utgång. Gubben vill visa mig sitt Västerbotten!
  Men till dess får vi nöja oss med ett smakprov av Västerbotten – och det är inte så illa!

 8. Vill uppmuntra en god vän, som precis mist sitt jobb och nu är arbetslös, med denna underbara box! Tänk vad mycket det kan betyda att få laga en god middag, när man annars får snåla på allt!

 9. Västerbotten ost – en säregen produkt , med aptitretande ”lukt” . Passar både mig och maken , för den är så len i smaken !!

 10. Jag vill vinna till min syster, som alltid brukar laga så god mat, men som nu är sjuk och skulle behöva bli ompysslad med lite lyxigt käk!

 11. I vår familj har vi knappt använt såserna i maten. På sistone tänker jag dock på dem alltmer och skulle vilja pröva mer. En komplett middag med passande sås vore ju perfekt för att testa och se vad vi gillar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *