I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Har ni provat dessa från Quorn?

Welcome mail(2)

Vet inte om ni har tänkt på det, men vi har börjat att äta en mer vegetarisk kost. Jag använder mig mycket av Quorn, men även andra vegetariska produkter, men mest Quorn. Jag gillar faktiskt deras bitar allra bäst. Färsen är okej men måste verkligen stekas på ordentligt för annars blir konsistensen så konstig. Som i deras egna recept på vegetariska gulaschsoppa så ska man lägga ner färsen direkt utan att steka – big no no på det, har redan provat. Färsen måste stekas på först.

Till min undran. Har ni provat dessa nyheter på bild? Vad tycker ni? Har bara hittat ena hittills, men inte provat än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons