I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Alyssa svårt sjuk

IMG_20180312_132842_140

Alyssa blev sjuk natten mot lördag, närmare morgontimmarna. Hon hade i söndags en febertopp på över 40 grader. Vi har aldrig sett henne såhär dålig faktiskt och vi har varit oroliga, men haft koll på henne. Vi har varit väldigt noga med vätska i alla olika slag. Idag har aptiten kommit åter och hon har kissat bra.

Vår lilla plutt ❤

2 reaktioner på ”Alyssa svårt sjuk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons