I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hej!

Sorry för att jag inte har uppdaterat härinne sedan i måndags. Jag har haft en del att göra i skolan och så jobb, sen barnen och allt. Det har varit en del den här veckan som ni säkert förstår. Det är mycket att planera för att få vardagen att gå ihop med skola, jobb och barn – och allt annat som händer på vägen, hehe.

Hoppas att ni har det bra allihopa?! Jag har det jättebra, men väldigt hektiskt och många bollar i luften. Men allt går bra i alla fall och rullar på. Det har varit en väldigt spännande vecka hittills, på flera plan. Jag kan inte berätta allt här i bloggen, men det kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *