I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Shopping: ny säng med tillbehör

Idag inhandlades en ny säng på Mio. Den förväntas anlända om cirka 5 veckor. Så fram till dess har jag på mig att köpa accessoarer och annat i inredningsväg :-) Kan redan nu berätta att jag har beställt nya sängkläder och annat som ni kan se på bild här nedan.

20180302_184148

Denna modell av säng är beställd, med gavel, 180×200 cm.

1520027355582

Även detta är beställt till sovrummet. Ingen färgklick än, men det kommer!

Screenshot_20180302-230830

Köpte även detta överkast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons