I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Kelloggs Princess – ren skit

IMG_20180302_104818_452

Ja, så köptes den här hem i veckan, Alyssa blev eld och lågor när hon såg en av sina favoriter, Ariel, så grattis Kelloggs, er taktik fungerade denna gång, Simo köpte hem dessa flingor hur som. Vi alla har smakat av dessa. Jag tyckte att det smakade kemiskt, Zacharias tyckte att det smakade för sockrigt. Jag har inte hunnit fråga de andra, men se gärna över ingredienslistan på bilden ovan. Den talar för vilken skit det här är. Det här kommer inte in i det här hemmet någonsin igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons