I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 8, 2018

budgetkollen

Veckans hamnade på 947.96 kronor. 147,90 kronor av dessa avsattes till gottis, räknar även in panten här. Men annars har vi köpt bra mat och ätit väldigt gott hela veckan. Vi har köpt extra med ägg oavsett pris så där har vi inte fyndat. Dessutom var jag på COOP och det blev så struligt i kassan vid tre tillfällen (fick äcen byta kassa mitt i deras strul), så slutligen gav jag upp och orkade inte gå tillbaka när jag fick se att jag betalat dubbelt pris för citronerna… Ville bara hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *