I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fullt upp!

Sorry för dålig uppdatering i helgen, mem jar haft fullt upp å så gör jag en hel del mat nu:

  • vegetarisk bönlasagne med Quornfärs
  • Vegetariskt pastasås med Quornbitar
  • vegetariska hamburgare med hemmagjord hamburgerdressing på hemmagjort majonnäs
  • stekta fläskkarréskivor med ugnsbakade potatisklyftor, lökhalvor, majskolvar och kokt sparris samt tzatzikisås.
  • Tzatzikisås

Gör bröd också 😂 tanken är att göra hamburgerbröd av det också. Till hamburgarna kommer jag att servera pommes till, ekologisk sådan.

Tar bild på allt lite senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *