I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Praktik kommande två veckor

Den här veckan och nästkommande vecka, är jag ute på praktik. Vi är då på praktik på ett kommunhus där vi observerar och skriver arbeten gällande processen hur man lutar sig mot fritidsgårdar och så. Därför har jag inte kunnat uppdatera så flitigt härinne, då vi suttit å arbetat en hel del gällande allt. Det är väldigt roligt och går än så länge bra, såhär andra dagen inpå :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons