I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag kan inte göra mer just nu och det grämer mig

Fullspäckad vecka och jag är så himla trött. Jag har så mycket som måste göras innan onsdag och jag kan tyvärr inte i all min makt göra något under helgen eftersom alla instanser är stängda under helgen. Väntar på två oerhört viktiga samtal, men som det ser ut nu kommer jag inte få ena samtalet idag då ena personen är borta idag. Den andra personen svarar inte, men jag har lämnat meddelande. Känner mig så maktlös ibland. Men jag vet i alla fall att jag gör mitt bästa och det kommer även barnen förstå när de växer upp, att jag inte gav mig utan har gjort allt i min makt för deras skull. Det är bara så jobbigt med alla käppar i hjulet som tillkommer hela jävla tiden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *