I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Joshua hos tandläkaren

20180207_143853

Idag har Joshua varit hos tandläkaren och han var lite rädd. Jag berättade då att Joshua dels har autism och att tandläkaren behövde vara övertydlig under processen och då förklara exakt allt som skulle göras, vilket han gjorde – och det gick jättebra! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *