I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

På möte med BUP

Idag har jag och Joshua varit på möte med BUP, där han dels vägdes och mättes gällande medicineringen och lite prat om det – sen har vi även möte om hur det går för Joshua i skolan gällande studierna och det faktum att han blir mobbad. Jag fick berätta och även Joshua ge sin historia. Det var dessutom Joshua som tog upp att han är utsatt för mobbning.

Det var ett jättebra möte! Nu är ännu ett möte med läkare på BUP inbokat, sen jävlar säger jag bara.

20180202_142642

Mötet gick verkligen bra och vi är så nöjda att vi firar med att äta sushi på en lite lyxigare sushirestaurang ❤

20180202_142648 20180202_142645

2 reaktioner på ”På möte med BUP

  1. Usch vad jobbigt för J att han är så mobbad. Hoppas ni hittar en bättre skola så han får lugn och ro och kan få studera och lära sig så som man ska. Tur att han en sån fantastisk mamma som kämpar för honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons