I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Kämpar på och krigar…

DSC_7800

Det är mycket att göra dessa dagar, men jag hinner med allt i alla fall så det känns skönt.

Det är väl det här med Joshua och hans skolgång som jag oroar mig mest för tyvärr. Kan inte riktigt gå in på det här i bloggen, inte än, men han är mobbad och det går inte så bra för honom i skolan, vilket jag kämpar för ska fixa sig. Det är svårt, förstår ni. Hoppas jag inom kort kan dela med mig mer av det som sker när det kommer till det ämnet. ♥ Just nu har Joshua varit sjuk den här veckan och kommer förmodligen vara hemma imorgon också. Han hostar något förbannat och får knappt någon sömn :-(

Här har vi dagens middag, supergott verkligen! Det ”gröna” på tallriken är ju på fyra olika sätt; ugnsbakat, kokt, inlagt och färskt. :-)

2 reaktioner på ”Kämpar på och krigar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons