I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Olika snittar och bubbel

Igår gjorde vi snittar här hemma hos mig och verkligen tog av sådant som fanns i kyl och skafferi, helt otroligt vad många olika snittar vi ändå fick till att göra! Det enda som köptes hem, var vindruvor och jordgubbar. Så himla goda allihopa, blev så nöjd. Det var inget som direkt firades utan bara en helt vanlig fredag, spexad till max.

DSC_7702

DSC_7671

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons