I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Middagsbjudning

20180112_200626

Igår bjöd vi över min bror och hans familj, tanken var snittar och ost med kex sen kväll, men först middag! Vi åt av maten jag lagade på torsdagskvällen, pastasås och kycklingvingar. Jag har fortfarande kvar den mexikanska grytan så att koka lite mer ris till så blir det nog av att bjuda bror med familj på middag idag igen. Har sagt till svägerskan så avvaktar vi och ser hur det blir senare :-)

Just nu sitter Joshua vid datorn, men jag ska lägga upp finare bilder på snittarna lite senare, de finns på systemkameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons