I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgtekollen vecka 1, 2018

budgetkollen

Årets första budgetkoll uträknad och klar. Jag är rätt så säker på att jag lyckades spara alla kvitton från resan till och från Finland. Vi köpte inte mer än bara frukostmat under de dygn vi tillbringade i Finland, då släkten bjöd oss på maten under vår vistelse där. Men vi åt ju mat på båten och visst kostade det mer än att vara här hemma. Simo var även nere till ICA och handlade på söndagen så det räknas ju även med i summan.

Totalt vecka 1, handlade vi mat och hygien för 1500 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons