I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

En hel del mat fixat

DSC_7654

Ikväll har jag lagat lite mat och det blev:

  • söta currymarinerade kycklingvingar med lök och morot samt currysås
  • mexikansk köttgryta med bland annat chili, koriander, majs och svarta bönor
  • italiensk basilikiakryddad pastasås med kött, morot, spenat, lök, röd paprika
  • Ris
  • Pasta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons