I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Menyn till nyår!

Nu tror jag att menyn står klar här, efter att ha planerat mer närmare nu ikväll. Ni får gärna berätta hur er meny för kvällen ser ut!

Förrätt:
* Räkor med mango, lime & chili i martiniglas

Huvudrätt:
* Hel kalkon
* vegetarisk schnitzel
* Gräddsås på skyn
* Potatisgratäng
* Sallad
* Picklad rödlök
* inlagd söt gurka
* Vitlöksbaguette
* Inlagda vitlöksklyftor med chili och jalapeños

Efterrätt/tilltugg snarare:
* Räksnittar
* olika kex
* vindruvor
* tapasbricka
* ölkorv
* brieost
* medelhavschark
* fikonmarmelad
* apelsin- och saffranmarmelad
* 2 olika sorters chips
* guacemole

Tror det var allt?

2 reaktioner på ”Menyn till nyår!

  1. Du vet om att sås med sky inte är vegetarisk va? Så vegetarianerna (antar de kommer utifrån att du skrivit vego schnitzel) får något dem kan äta till 😊😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons