I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Angående jobb nästa år…

Jag har jobbat väldigt mycket senaste tiden och då på två gårdar, med inhopp på en tredje vid behov. Med skola och tre barn, så har det varit väldigt tufft att göra så. Fyra kvällar i veckan är väldigt mycket. Det har gått, men jag har varit väldigt trött. Jag ligger väldigt bra till i skolan och inte alls efter, så det är ju jättebra. Men det har känts av som sagt.

Jag kommer att jobba, inte bara för pengarnas skull, utan för att jag verkligen älskar att jobba och jag älskar verkligen att arbeta med ungdomar. Men som exempelvis nu så har vi haft träning för Joshua och Alyssa på söndagar. Det är bättre om vi tar det mitt i veckan istället, så vi tänkte på tisdagar. Och då kan jag inte jobba just tisdagskvällar. Det blir alldeles för bökigt för Simo eftersom jag förmodligen måste ta bilen till jobbet direkt efter skolan.

Helgerna är heliga, jag vill hellre hitta på saker med barnen då. Som nu har vi fått strunta i träningarna några söndagar då vi har varit på bio eller annat. Det är ju trist liksom. Jag hoppas att få in Alyssa en tisdag också och att det tidsmässigt klaffar med Joshuas träning. Annars får vi byta och se vad som passar oss. Joshua är i alla fall satt på tisdagar just nu.

Tillbaka till jobb, så kanske tre kvällar i veckan i alla fall. Då får jag en ledig vardagskväll här hemma. Jag tror att jag behöver det. Men jag behöver jobba också, inte för pengarna så utan för min egna skull. Då mår jag bra. Jag mår bra av att göra rätt för mig. Sån är jag!

Jag har en plan hur som, sedan får vi se hur det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *