I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Måndagstrött…

Idag har det varit en lång dag, och jag sov dåligt natten till idag. Barnen somnade sent igår… Sen skola idag å därefter fick jag åka å hämta Joshua. Orkar inte riktigt prata om vad som sker just nu, jag blir så trött av allt.

20171218_170442

Innan jag begav mig iväg på jobb så hann vi att spela ett parti ”finns i sjön”, ett kortspel som Joshua gillar skarpt. Han vann med 8 mot 5. 👍

2 reaktioner på ”Måndagstrött…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons