I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Budgetkollen vecka 50

budgetkollen

Då har vi kommit till den delen av veckan där jag ska presentera vad vi har handlat hem när det kommer till mat och hygien. Totalt blev det 571.52 kronor. Inte illa alls. Jag är nöjd även om vi faktiskt för dessa pengar har köpt chips och dipp för 79:-.

Jag är väldigt disciplinerad är jag handlar och det är väl därför vi inte köper mer än det som ska köpas, som jag har läst någon studie om. Exempelvis en studie om att man handlar 1/3 spontant, det vill säga det man inte har planerat att köpa. Jag tillhör inte den typ av människa. Sen är jag inte så sötsugen av mig heller, det är sällan jag äter godis. Det var en stor last för Simo att bli av med, men det går. Förut om jag skickade honom till Ica så köpte han alltid med sig massor av godis hem. Men så är det inte längre. Tummen upp för det! ?

Berätta gärna om hur ni handlar och vad ni tänker på och inte. Det är alltid intressant att veta hur andra gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *