I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Klar med skolarbetet

Så skönt, är klar med uppsatsen som jag påbörjade igår. Så himla skönt att ha det färdigt faktiskt. Jag har så mycket runtom mig hela tiden, så lika bra att göra allt i god tid så att jag kan fokusera och slippa stressa. ♥

Jag är väldigt nöjd med denna höst hittills, jag har presterat bra och inte varit borta lika mycket. Dock har Simo vabbat en hel del på grund av att barnen har varit sjuka. Vi har haft väldig otur där, men så har vi ”umgåtts” med sjuka personer både på jobb och i skola, sedan tre barn på det. Men som igår när jag var och handlade med Cissi, så var det en som hostade rakt ut på mig, en för mig helt okänd människa. Alltså, man gör inte så! Samma i söndags när vi var på bio, så var det ett barn som stod bakom oss och hostade som tusan mot vårat håll – utan att den vuxna i sällskapet sa till utan blängde snett på mig när jag sa åt barnet att sluta sparka på stolsryggen där Joshua satt… Ja, ni ser. Här hostar och nyser vi i alla fall i armvecket.

Aja, men skönt att vara klar med just denna del. Vi har ju B-uppsatsen som vi håller på med också. Dock är den inlämnad tillfälligt i väntan på feedback, så den kan vi inte arbeta med just nu i dagarna, men vi ligger bra till där också då vi har legat i som tusan. Jag är väldigt nöjd med prestationen där, heja!

Imorgon ska jag läsa det som vi ska läsa härnäst, så att jag har det klart. Jag kommer att ha lite tid över för detta imorgon, så lika bra att köra på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *