I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Budgetkollen vecka 45

budgetkollen

Budgetkollen för vecka 45, 6-12 november 2017.

Wow, den här veckan blev verkligen intressant. Jag har gått igenom samtliga kvitton och ja, vi landade på totalt 1190,20 kronor. Nu fyllde förvisso Simo år och så var det fars dag så vi köpte extra på det. Kan även medge att det blev en del chips och dipp. Och så hade vi gäster över flera tillfällen under veckans gång. Simo gick loss på COOP ena dagen, haha… Ja, faktiskt. Sen köpte han även dyrt toapapper här på ICA som ligger bredvid oss, men som man säger; nöden har ingen lag – och så är det ju självfallet.

Kommande vecka kommer absolut inte att bli lika hög i kostnad vad det gäller mat och hygien i alla fall.

Med en lärdom på ett sätt så skulle jag exempelvis kunna komma med mer i kostnader om jag bakade eget bröd. Men med handen på hjärtat så har jag inte riktigt tid med det då jag har mycket i skolan och sedan arbetar jag fyra kvällar i veckan. Så när jag kommer hem så prioriterar jag att tvätta och laga mat, för att sedan varva ned å kolla på film eller serie. Då får det hellre kosta lite extra om det är så. Men jag är inte helt missnöjd så för att vara ärlig, även om över tusenlappen är mycket för att vara oss. Nåja, vissa veckor blir det högre summor, andra veckor desto lägre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *