I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Projekt overaller!

20171111_213055

Jag köpte nyligen 2 ”nya” overaller till Alyssa som jag fick för väldigt bra pris. Jaaa, jag vet att man ska akta sig för att köpa sådana begagnade, då man inte vet hur ofta de är tvättade eller tumlade/varit i torkskåp. Men de ser fina ut hur som. Det är Didriksson och Reima. Och sen har jag dessutom fina overaller i källaren, så det finns ifall dessa skulle vara knas.

Dock behöver jag fixa med resårbanden på båda. De är i gränsfall (har börjat torka smått), men det är sådant som sliter, som man ändå kan komma att behöva byta ut, menar de slits ju om man är ute mycket. Jag har gjort så när jag låtit barnen ”ärva” mellan varandra (den sortens begagnat är ju tryggare då man vet hur de skötts om).

wpid-20140507_2130111

Hur som. Den röda är ”McQueen-overallen”. Så till den ska jag fixa med en sån där ”lappa-byxan-lapp” (se bild), fast i nylon så att overallen inte sabbas liksom. Alyssa älskar nämligen Blixten McQueen, så det är därför jag gör om den.

Jag har dessutom köpt textillim, för att fixa lite med reflexer, även vattentäta lappar i nylon för att stärka knäna – till båda overallerna.

Om ni har tips på hur jag kan hitta dessa märken med McQueen, så hojta till. Gärna en fysisk butik då jag vill känna och klämma lite. Helst nylon. Har nämligen varit inne i flera butiker idag och inte en enda hade med Blixten McQueen… 🙁 Det är viktigt att det är just Blixten McQueen.

Jag ska även impregnera båda overallerna så att de blir bättre än bäst.

Ja, jag gillar att ha små projekt. ❤

2 reaktioner på ”Projekt overaller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *